O meni

Zdravo!
Ja sam Milena, Slovac osnovac.
Diplomirani sam filolog za srpski jezik i književnost, a od 2012. godine ušla sam u online marketing i pronašla posao koji volim.
U stvari, pronašla sam više poslova koje volim. Toliko sam ih zavolela, da sam na kraju registrovala firmu Slovci, jer želim da budu samo moji.

Najviše volim da se bavim tekstom u svim varijantama – da pišem, lektorišem, čitam, komentarišem i pričam o pisanju. Moji klijenti su ljudi kojima su potrebni tekstovi na srpskom jeziku, bilo da se radi o blogu, landing stranama, kompletnom sadržaju za sajt ili društvene mreže.
Pored pisanja, bavim se i mentorstvom. Kreirala sam tromesečni program saradnje u okviru koga pružam znanje, podršku i savete za usavršavanje prodajnog pisanja, komunikaciju sa kupcima i pisanje bloga.

Nije mi strano kreiranje i vođenje prodajnih kampanja na društvenim mrežama, ali više mi prija da se bavim njihovim tekstualnim i kreativnim delom. Poznati su mi skoro svi termini iz oblasti novih tehnologija, jer već godinama unazad neprestano učim i sarađujem sa programerima, dizajnerima i developerima.

Drugim rečima: jasno mi je šta je mojim klijentima potrebno za predstavljanje i rast na internetu, a to njihove preporuke mogu i da potvrde.

 

„Ono što je karakterisalo Milenu jeste to da se nikada nije osvrtala na ‘opis radnog mesta’ i pružala je više nego što smo mi mogli i da zamislimo, a sve u cilju unapređenja rada škole. Milena je osoba koja unosi osmeh u dan. Njena zaduženja bazirala su se na organizaciji i praćenju školskih aktivnosti, što je podrazumevalo obavljanje velikog broja različitih zadataka na dnevnom nivou. Komunikacija, promocija, prodaja, administracija, organizacija tima i saradnika, podučavanje i planiranje poslovi su koje je Milena obavljala predano i odgovorno.”
Ana Jovanović, direktorka Krojačeve škole

 

„Milena je veoma posvećena, predana i odgovorna. Osim što sluša ona i čuje, a poverenje je obostrano!”
Nina Gugleta, direktorka izdavačke kuće Arete

 

„Zadovoljstvo je sarađivati sa Milenom. Pre svega, ona je neko ko ume da sasluša i brzo ponudi kvalitetno rešenje za moje dileme ili brzo sprovede ideje u stvarnost. Prava je sreća kada vaše društvene mreže vodi osoba koja se konstantno usavršava, odlično poznaje nove trendove i spremna je da svoje znanje podeli i primeni ga u praksi. Hvala, Milena! Bez tebe moj brend verovetno ne bi ni postojao u digitalnom svetu.”
Bojana Vuković, BV franchise & business consulting

 

„Milena je mentor za primer. Svaka njena reč ima smisla (težinu) tokom konsultacija, što potkrepljuje dugogodišnjim iskustvom i stepenom obrazovanja. Preporučujem je svakome za dugoročnu saradnju!”
Miljana Milenović, IT Centar Solution Niš

 

Od samog početka saradnja sa Milenom razvijala se odlično, a sama saradnja sa njenim portalom imala je sjajne efekte na rezultate mog posla (link building). Nadam se da ćemo još dugo sarađivati.” 
Luka Marić

 

„Saradnja sa Milenom je jedna od boljih koje sam imao do sada. Imam nekoliko privatnih sajtova, ali samo tekstovi koje je Milena pisala rangiraju se na vrhu Google pretrage, što govori dovoljno kakav je stručnjak. Kopirajter za poželeti, zaista.”
Uroš Stošić

Klijenti: